KAportal U jučerašnjoj nesreći na Korzu biciklistkinja teže ozlijeđena, očevidom utvrđeno da je sama kriva - nepropisno se uključila na kolnik | Karlovački informativni web portal

U jučerašnjoj nesreći na Korzu biciklistkinja teže ozlijeđena, očevidom utvrđeno da je sama kriva – nepropisno se uključila na kolnik

Nesreća se dogodila na Korzu

U jučerašnjem naletu automobila na biciklistkinju na Korzu, nesretna je 67-godišnjakinja prošla s težim tjelesnim ozljedama, dok je policijskim očevidom utvrđeno da je sana i skrivila nesreću.

Ovo je, naime, pokazao policijski očevid nesreće koja se jučer u 9.20 sati dogodila na Trgu Petra Zrinskog u centru grada Karlovca.

Policija navodi da se je 67-godišnjakinja bicikl vozila po obilježenoj biciklističkoj stazi, uz rub pješačkog prijelaza ali se u jednom trenutku nepropisno pokušala uključiti na kolnik. Tada ju je, međutim, udario osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je tim dijelom kolnika upravljao 54-godišnjak.

  • – U prometnoj nesreći biciklistkinja je teško ozlijeđena te će biti sankcionirana sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok će nadležnom državnom odvjetništvu bit dostavljeno izvješće.

    KAportal.hr

  • Odgovori