KAportal U blizini Plitvičkih jezera počinje gradnja luksuznog kampa - Big Bear Plitvice Resort "bit će najbolji kamp od Plješivice do Jadrana" | Karlovački informativni web portal

U blizini Plitvičkih jezera počinje gradnja luksuznog kampa – Big Bear Plitvice Resort “bit će najbolji kamp od Plješivice do Jadrana”

Na području Vrhovina u Lici uskoro će niknuti luksuzni kamping resort, a kako najavljuju investitori, radit će se o najboljem kampu na području od Plješivice do Jadranskog mora.

Big Bear Plitvice Resort bit će moderno kamping odmaralište u vrijednosti čak 20 milijuna kuna. Iza projekta stoji Ličanin Zvonimir Petričević koji završetak projekta i prve turiste očekuje u travnju iduće godine, a već sada u resortu su posao našli domaći ljudi. Kako kažu iz budućeg kampa, ljudi su vrlo sretni što se s luksuznim turizmom mogu baviti u Lici, a ne negdje na obali ili u inozemstvu. Nit vodilja projekta je svakako zadržati i predstaviti ličku tradiciju kroz vrhunsku ponudu, a ovakva vrsta turizma u svijetu je sve popularnija.

– Važno je i za istaknuti kako Ličko – senjska županija nema ovako kvalitetan kamp, a važnu potporu u realizaciji je kroz Hamag Bicro dala i Republika Hrvatska. Punim imenom, Big Bear Camping Resort, na raspolaganju će imati 100 smještajnih jedinica. Od toga će biti 32 mobilne kućice i 60 mjesta za kampere. Recepciju, etno dućan, suvenirnicu te vrhunski etno restoran s tradicionalnom ličkom hranom i proizvodima za čak 150 ljudi, dodaje se u priopćenju.

  • Mobilne kućice opremljeno su moderno te će imati gotovo sve što se nudi u primjerice, jednom apartmanu, uz savršenu nadopunu „robinzonskog“ turizma u netaknutoj prirodi Like. Blizina Plitvičkih jezera te ostalih prirodnih i povijesnih atrakcija već su odavno mamac za turiste iz čitavog svijeta, koji će obogaćivanje smještajne ponude u još uvijek nedovoljno prepoznatoj Lici sigurno dočekati sa zanimanjem.

    KAportal.hr

  • Odgovori