KAportal U 18h u Šancu zatvaranje festivala folklora, popodne druženje, a navečer punk/rock koncert kod Male scene Hrvatskog doma | Karlovački informativni web portal

U 18h u Šancu zatvaranje festivala folklora, popodne druženje, a navečer punk/rock koncert kod Male scene Hrvatskog doma

Iako je cijela Hrvatska u subotnjoj nogometnoj groznici, u Karlovcu su danas na rasporedu i dva vrlo zanimljiva i atraktivna događanja, iako su i organizatori bili prisiljeni misliti o nogometu pa su “zaobišli” period od 20 do 22 sata.

Svečano zatvaranje 21. Međunarodnog festivala folklora tako je pomaknuto na poslijepodnevni termin. U 17:30 kreće defile ulicama grada, a u 18 sati počinje posljednji ovogodišnji koncert atraktivnih skupina iz Perua, Kenije, Indije, Finske i Filipina, dakako, uz naš FA Matija Gubec koji je još jednom zaslužio sve čestitke za prekrasan i uspješan festival.

Cjelodnevno i cjelovečernje druženje, pak, na rasporedu je kod Male scene Hrvatskog doma. Program počinje u 16 sati nizom radionica – bit će tu kreativne radionice, DIY (“uradi sam”) radionice i radionica miksanja. Sve to događat će se ispred Scene, a u samom klubu tijekom dana i večeri vrtit će se filmovi s nedavnog FUSE festivala, a bit će postavljena i CRT instalacija.

  • Nakon utakmice kreće svirka – za žestoku veselicu zaduženi su Tahijevi kmetovi te Motorhead cover band March or Die.

    Za ljubitelje sporta i podsjetnik na vrlo važnu baseball utakmicu – Karlovčani danas u 15 sati te u nedjelju u 11 sati dočekuju varaždinsku Vindiju i traže jednu pobjedu za plasman na završnicu srednjoeuropske Interlige.

    KAportal.hr

  • Odgovori