KAportal Opaki jahači pred nastup na InMusicu objavili i atraktivan novi spot za stvar "Tvornica straha" | Karlovački informativni web portal

Opaki jahači pred nastup na InMusicu objavili i atraktivan novi spot za stvar “Tvornica straha”

foto: Silvijo Selman
foto: Silvijo Selman

Sve popularnije Opake jahače vatrenih riffova iz pakla u ponedjeljak očekuje nastup na velikom InMusic festivalu, a simbolično ga najavljuje i novi spot za pjesmu “Tvornica straha”, koji je i s umjetničke, odnosno filmske strane vrlo zanimljivo i atraktivno djelo.

Naime, u spotu sudjeluje osam lutkara s Umjetničke akademije u Osijeku, što se odlično uklopilo u poruku pjesme, koja je žestoka kritika današnjeg društva, poglavito (ali ne samo!) hrvatskog.

Spot je režirao Peđa Gvozdić, snimili Vedran Marjanović Wekster i Ivan Majić, a montirao Pavle Kocanjer. U njemu sudjeluju osječki studenti i studentice lutkarstva Katja Rabar, Hana Kunić, Ana-Marija Jurišić, Ines Zmazek, Ivana Vukičević, Antonio Jakupčević, Krešimir Jelić i Nenad Pavlović.

  • Podsjetimo, prvog dana InMusica publika će moći vidjeti čak dva karlovačka benda. Eclipse of Time i otvara festival nastupom u 17 sati na glavnoj pozornici, dok Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla imaju čast otvoriti popularni “Hidden stage” u 19 sati.

    KAportal.hr

  • Odgovori