KAportal Trojica vozača ekspresno na sudu zbog prometnih prekršaja - svima zatvorske kazne, jedan odmah i ostao iza rešetaka | Karlovački informativni web portal

Trojica vozača ekspresno na sudu zbog prometnih prekršaja – svima zatvorske kazne, jedan odmah i ostao iza rešetaka

foto ilustracija

Policija je objavila rezultate akcije kontroliranja nesavjesnih vozača, a među onima koji su uhvaćeni u prekršajima bilo je i onih koji nižu teške prometne prekršaje. Za razliku od onih koji su u prekršajima uhvaćeni prvi ili drugi put, trojica “serijskih” su uhićeni i ekspresno odvedeni pred Prekršajni sud.

– Naime, na području Ogulina, Slunja i Duge Rese tri vozača su zbog prometnih prekršaja, isključeni iz prometa, uhićeni i dovedeni na Prekršajni sud. Prekršaji se odnose na upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, prije stjecanja prava na upravljanje i za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije, kažu u policiji.

Na nadležnom Prekršajnom sudu u jednom slučaju vozaču je izrečeno zadržavanje u trajanju od 7 dana, dvojici vozača izrečena je nepravomoćna kazna zatvora od 15 dana te su pušteni na slobodu, a jednom od njih izrečena je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

  • KAportal.hr

  • Odgovori