KAportal Trinaestogodišnji Siniša Matijević iz Krnjaka oduševio publiku portretom Tesle "na slijepo" i ušao u finale showa Supertalent | Karlovački informativni web portal

Trinaestogodišnji Siniša Matijević iz Krnjaka oduševio publiku portretom Tesle “na slijepo” i ušao u finale showa Supertalent

foto: Supertalent

U finalu velikog showa Supertalent svog predstavnika imat će i Karlovačka županija, nakon što je u posljednjoj polufinalnoj emisiji uvjerljivo prvo mjesto po broju glasova publike osvojio 13-godišnji Siniša Matijević iz Gornjeg Budačkog u općini Krnjak, koji je u kvalifikacijskom nastupu fascinirao žiri i publiku umijećem vožnje bicikla i crtanja na slijepo, a u polufinalu je otišao i korak dalje.

S povezom na očima, orijentirajući se isključivo svojom umjetničkom maštom, Siniša je nacrtao portret Tesle i zapanjio žiri, ali, pokazalo se i publiku, koja mu je dodijelila prvo mjesto i poslala ga izravno u finale. No, ni žiri nije birao epitete, a Martina se uspjela i izboriti za njegov crtež kojeg će, rekla je, s ponosom držati na istaknutom mjestu u svom stanu.

Jako dobar nastup imao je i mladi Karlovčanin, 17-godišnji Jan Samardžija koji je još jednom doveo žiri i mnogobrojnu publiku na rub suza, ovog puta interpretacijom Maršanovog “Prozora prema zalazu”. Žiri mu je poručio da će njegova glazba u budućnosti liječiti ljude i za mnoge biti duhovna hrana. Ovog puta to ipak nije bilo dovoljno za finale u koje je otišlo samo dvoje od 10 polufinalista, ali nema sumnje kako i Jan ima puno razloga za veliko zadovoljstvo nastupom na Supertalentu i da ćemo za njega još puno puta čuti.

  • KAportal.hr

  • Odgovori