KAportal Traže se napadači s Tkalče: Udario me bokserom ili ciglom, upravo me pripremaju za operaciju lica | Karlovački informativni web portal

Traže se napadači s Tkalče: Udario me bokserom ili ciglom, upravo me pripremaju za operaciju lica

Samo nekoliko sati nakon što smo ušli u finale, navijačka strana Hrvatske preuzela je ružnu stranu. Navijači su se polako počeli razilaziti, neki odlazili dalje slaviti, a neki, čini se, slati druge u bolnicu.

Naime, pola sata nakon ponoći sa srijede na četvrtak, Ante Dumančić (30) odlučio se vratiti sa svojom djevojkom kući. No njihov plan ubrzo je poremetio udarac tupim predmetom. Ne zna se radi li se o bokseru, boci, cigli ili nečem trećem, no Ante je tada zaradio frakturu lica i nosa. Danas ga čeka operacija.

“Zadobio sam teške ozljede koje nisu mogle nastati od šake, imam frakturu nosa i više fraktura kostiju lica. Danas će me operirati maksilofacijalni kirurg”, ispričao je Ante za portal Vijesti.hr. 

  • Cijeli događaj zbio se u Tkalčićevoj ulici ispred lokala Rocket Burger. Ante moli sve koji imaju bilo kakve informacije o tom događaju da se jave, a ukoliko te informacije dovedu do hvatanja napadača, “obilato će ih nagraditi”.

    Zasad su se javila dvojica svjedoka, no oni su, kaže nam Ante, gledali neke druge tučnjave.

    “Bilo je dosta kaotično”, opisao je. Na upit je li slučaj prijavljen policiji, objasnio je kako je hitna trebala prijaviti slučaj, no da su vjerojatno zaboravili. Njegov otac je danas otišao na policiju prijaviti incident te će se više znati nakon istrage.

    Informacije o broju incidenata tijekom slavlja objavit ćemo po primitku odgovora PU zagrebačke.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori