KAportal Tragedija oko ponoći na odmorištu kod Draganića: 46-godišnjak pretrčavao autocestu pa na mjestu poginuo u naletu automobila | Karlovački informativni web portal

Tragedija oko ponoći na odmorištu kod Draganića: 46-godišnjak pretrčavao autocestu pa na mjestu poginuo u naletu automobila

Odmorište Draganić – foto Google Maps

Noćas, 10 minuta poslije ponoći došlo je do tragedije na autocesti A-1 kod odmorišta Draganić gdje je poginuo 46-godišnjak.

Policija javlja da je nesretni muškarac pretrčavao kolnik autoceste, no u tim je trenutku na njega osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka naletio 49-godišnji državljanin Albanije. Udario ga je i nažalost 46-godišnjaka na mjestu usmrtio.

– Očevidom je na mjestu događaja rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, a o događaju će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu biti dostavljeno izvješće, kažu u policiji.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i sedam prometnih nesreća od kojih su dvije prošle s lako ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom.

KAportal.hr

  • Odgovori