KAportal Ima i toga: Karlovčanin na bankomatu pronašao veću količinu novca, preko Facebooka traži vlasnika! | Karlovački informativni web portal

Ima i toga: Karlovčanin na bankomatu pronašao veću količinu novca, preko Facebooka traži vlasnika!

14580385_1227836140622801_841999882_nU poplavi “crnih” vijesti o krađama, provalama, razbojništvima i prijevarama uvijek nas ugodno iznenadi poneka o dobrim djelima, a ono što je napravio Karlovčanin Josip Lokner gotovo da je i za rubriku “vjerovali ili ne.

On je, naime, na Facebook stranici oglasio da je na bankomatu u Karlovcu pronašao novac, i to veću količinu. Kako je napisao, netko je vjerojatno zaboravio novce jer nije našao karticu ili izvod – ispis. Sačekao je, piše neko vrijeme, da se odmah ne javljaju oni koji bi na prijevaru dobili taj novac ali kaže “da je ne sigurnom” i sad traži pravog vlasnika.atm-1524868_640

– Ne bih volio da netko radi za 2.500 kuna i ima dvoje, troje djece i ovako ostane bez svojih krvavo zarađenih novaca a da djeca ostanu gladna ili bez drva pred zimu, piše ovaj poštenjačina.

  • Onaj čiji novci zaista jesu, znat će o čemu se radi kao pročita njegov oglas, a postoji i snimka nadzorne kamere na bankomatu tako da Lokner upozorava da se prevaranti ne javljaju!

    KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Bravo Josipe, svaka ti čast!

    Odgovori