KAportal Tinejdžerka na vikendici organizirala party za ekipu: Dok se mlađarija zabavljala, jedan je gost na katu "operirao" | Karlovački informativni web portal

Tinejdžerka na vikendici organizirala party za ekipu: Dok se mlađarija zabavljala, jedan je gost na katu “operirao”

foto ilustracija

Dok su joj roditelji bili na moru, tinejdžerka iz Ozlja odlučila je na očevoj vikendici prirediti tulum za svoje društvo sredinom kolovoza prošle godine. Dok se mlađarija opijala u podrumu, jedan od njih je iskoristio priliku i popeo se na kat objekta. Što se gore događalo otkrio je otac, kada se tri dana kasnije vratio s odmora.

Pronašao je ispremetane stvari, kćerka mu je ispričala da je gore najvjerojatnije bio njezin 19-godišnji prijatelj, te da bi on mogao biti odgovoran za štetu.

Nestalo mu je pet satova raznih marki, ukradene su zlatne naušnice vrijedne 2.500 kuna, kasica s 1.000 kuna te putovnica. Mladić je satove vratio, dok je zadržao novac, naušnice i putovnicu, pa ga je vlasnik prijavio policiji.

  • Na ispitivanju je priznao da je iz kuće uzeo neke stvari, ali da se jako napio, te da ih je samo razbacao oko kuće, ne sjećajući se nikakvih detalja. No, sjetio se da je u kasici bilo samo 100, a ne 1.000 kuna, te da je kasnije pronašao satove koje je vlasniku i vratio.

    Državno odvjetništvo nije povjerovalo u njegovu priču, pa su protiv njega podigli optužnicu tražeći uvjetni zatvor. Oštećeni otac postavio je imovinski zahtjev u iznosu od 4.000 kuna.

    KAportal.hr

  • Odgovori