KAportal Tinejdžer optužen zbog spolnog zlostavljanja djevojčice koja je nakon toga zatrudnjela: "Nije bilo na silu, želimo se vjenčati!" | Karlovački informativni web portal

Tinejdžer optužen zbog spolnog zlostavljanja djevojčice koja je nakon toga zatrudnjela: “Nije bilo na silu, želimo se vjenčati!”

foto: Pixabay.com

Zbog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorišavanja djeteta Općinsko državno odvjetnštvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 19-godišnjeg mladića iz jednog manjeg mjesta na području Karlovačke županije. Terete ga da je u ljeti prošle godine u jednom manjem mjestu na području Karlovačke županije imao dragovoljni spolni odnos s djevojčicom koja je u to vrijeme imala 14 godina.

Na ispitivanju u policiji je kazao kako djevojčicu poznaje nekoliko godine jer im se roditelji druže i kumovi su, kao i da su oni cura i dečko, da zajedno izlaze i posjećuju se. Jednom su tako išli u grad i ljubili se i on ju je pitao hoće li spavati s njima, a ona je rekla da hoće.

– I dogodilo se. Nije ništa bilo na silu – branio se mladić.

 • To je potvrdila i djevojčica rekavši da se i nakon spolnog odnosa nastavila družiti s tim mladićem, jer joj se sviđao i željela je s njime biti u vezi. I dalje žive svatko kod svojih roditelja, no željela bi s njime živjeti jer, kazala je istražiteljima, s njime je ostala trudna. Moli da sud ima u vidu tu okolnost i kod odmjeravanja kazne, jer računa na rođenje zajedničkog djeteta. I njezini i njegovi roditelji suglasni su s njihovom odlukom.

  KAportal.hr

 • Jedan komentar

  1. Da interesantno, pisali ste o tom događaju i kao roditelji prijaviše nestanak, naslikavali se po tv u i sada su suglasni i sve je u redu, pa neka onda plate sve troškove oko tog slučaja koje je država uložila iz državnog proračuna na službe koje su bile uključene.
   Nismo svi anemični pa da brzo zaboravimo što se pisalo na početku godine.

  Odgovori