KAportal U tijeku upisi tečajeva stranih jezika u Minimondu – zgrabite popuste, osvojite poklon i iskoristite brojne pogodnosti | Karlovački informativni web portal

U tijeku upisi tečajeva stranih jezika u Minimondu – zgrabite popuste, osvojite poklon i iskoristite brojne pogodnosti

upisiUčenje ne počinje samo kad krećemo u školu, osobito kad su u pitanju strani jezici. Drugi/novi jezik je najbolje početi učiti u predškolskoj dobi, a za one koji su se pozdravili sa formalnim obrazovanjem tek počinje avantura nadogradnje dotad sakupljenog znanja. Dodatna edukacija postaje sve važnija na radnom mjestu, učenje stranih jezika poboljšava pamćenje i utječe na našu mogućnost izražavanja sebe i svojih emocija, a dvojezičnost nam olakšava povezivanje s drugima…

Brojna istraživanja otkrivaju sve više koristi koje nam donosi učenje stranih jezika, a mi vas pozivamo da ih i ove školske, akademske ili radne godine učite s nama – u Minimondu! Nastava službeno počinje 19.9.2016. a upisi su upravo u tijeku.

Upišite grupni tečaj (djeca i odrasli) za 1650 kn (cijena se odnosi na 1 semestar tečaja za odrasle ili cijelu školsku godinu za djecu).

 • U Minimondu vas i ove jeseni očekuju brojni popusti i pogodnosti (otplata na rate).

  Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne možete ili ne želite pohađati grupne tečajeve u standardnim popodnevno-večernjim terminima, uvijek možete upisati individualni tečaj. Učite strani jezik tempom i sadržajem koji vam najbolje odgovara ili treba za 130 kn po satu (60 min).

  Ističemo posebnu akciju ovogodišnjih upisa – upišite individualnu nastavu talijanskog jezika za samo 75 kn po satu (60 min) u terminima po dogovoru.

  Prvih 100 upisanih polaznika ove godine dobiva Minimondo majicu.

  U Minimondu s jednakim veseljem uče i djeca i odrasli, stoga se i ove godine veselimo druženju i svladavanju novih jezičnih izazova sa svim generacijama!

  KONTAKT:

  Naša adresa je i dalje Senjska 102 u Karlovcu, a kontaktirati nas možete putem telefona 047/400-128, mobitela 098/246-584.

  E-mail: info@minimondo.hr

  www.minimondo.hr

  Sponzorirani članak