KAportal Tijekom vikenda Advent posjetilo više od 10.000 ljudi, bogat program nastavlja se i danas, glavne gošće Meritas | Karlovački informativni web portal

Tijekom vikenda Advent posjetilo više od 10.000 ljudi, bogat program nastavlja se i danas, glavne gošće Meritas

foto: Demjan Rožman

Više od 10.000 posjetitelja obišlo je prostor karlovačkog Adventa u prvom vikendu – ovaj sjajan rezultat je još bolji ako znamo da je tijekom prve večeri pljuštala jaka kiša. Ugostitelji su i u subotu i u nedjelju rasprodali gotovo sve zalihe fritula, kobasica i kuhanog vina, a broj posjetitelja gotovo je jednako velik od početka programa u 16 sati pa sve do samog završetka – vikendom je to bilo u ponoć, a u tjednu će program završavati oko 23 sata.

U nedjelju je program otvorila dječja skupina udruge Shalom. Ubrzo nakon toga svjetla pozornice pripala su umjetničkoj organizaciji Lepeza, a u drugom dijelu programa publika je mogla uživati uz folklorne nastupe FA Matija Gubec i KUD Rečica te nastup  Boema. Večernji program pripao je, pak, izvrsnom duetu Nukleus, koji je Karlovčane ovog ljeta oduševio u Radićevoj, a sada pokazao da potpuno jednako dobro funkcionira i u zimskim uvjetima.

Danas program u 16 sati otvara nastup Dječjeg zbora Zorica. Uslijedit će nastupi HKUD Sveti Ante, FD Vuga, Karlovačkih bubnjara Carolosboom te, s početkom u 21 sat, koncert grupe Meritas. Dakako, tu je i uobičajena bogata ugostiteljska i gastronomska ponuda, kao i Kuća djeda Mraza za najmlađe.

  • KAportal.hr

  • Odgovori