KAportal Thompson odgovorio karlovačkoj policiji na najavu da će ga prekršajno goniti zbog "Za dom spremni" iz Slunja | Karlovački informativni web portal

Thompson odgovorio karlovačkoj policiji na najavu da će ga prekršajno goniti zbog “Za dom spremni” iz Slunja

Na najavu da će ga PU karlovačka prijaviti Prekršajnom sudu zbog uzvika “Za dom spremni” na koncertu kojim je u Slunju slavio “Oluju”, preko svojih službenih mrežnih stranica reagirao je Marko Perković Thompson.

Napisao je “Pozdrav uz pjesmu koja je nastala u Domovinskom ratu”, a potom ispisao stihove “Bojne Čavoglave”, koje je, dakako, započeo riječima: “Za dom spremni”. Ispod je zalinkao video sa svojeg koncerta u Kninu, u kojem također izvodi ovu ojesmu.

Njegovu rekaciju možete vidjeti na ovom linku.

 • KAportal.hr

 • 4 komentara

  1. Nadam se da će na godinu 25.5. policija Krap-Zagorske županije isto tako biti ažurna u snimanju orgijanja istarsko-slovensko-srpskih partizana u šajkačama.

   • Na tvoju žalost, a suprotno desničarskim neupućenim lupetanjima, komunistički simboli nisu zabranjeni niti u Hrvatskoj niti igdje u svijetu, a komunističke stranke uredno djeluju u svim zemljama Europe, a čak sedam ih ima zastupnike u Europskom parlamentu. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_communist_parties

    Nacizam i fašizam, u što spada ustaštvo, su zato zabranjeni u većem dijelom svijeta, pogotovo onom koji drži do sebe. Kao i hrvatskim zakonima.

  2. Druže pobrkao si antifašizam i komunizam zar ne ? Komunizam je i kod nas i u Europi donio puno zla. Sjeti se ako možeš DDR,SSSR,Rumunjska itd….Razumiješ ?

   • Škicni link pa se sam uvjeri 🙂 Btw, nisam nikakav simpatizer komunista, ali je neusporediv s nacizmom i zato danas slobodno postoji u cijeloj Europi i svijetu, za razliku od nacizma, fašizma, ustaštva… 😉

  Odgovori