KAportal "This Town Needs Posters" - u subotu besplatna radionica, 20. veljače izložba radova u Galeriji Studentskog centra | Karlovački informativni web portal

“This Town Needs Posters” – u subotu besplatna radionica, 20. veljače izložba radova u Galeriji Studentskog centra

U okviru programa Nova kultura _ Hibridni grad .018 KA-MATRIX organizira gostovanje grafičarsko-dizajnerskog dvojca Sven Sorić i Hrvoje Spudić, koji posljednjih godina vode projekt This Town Needs Posters.

Gostovanje u Karlovcu sastoji se od radionice visokog tiska koja će se održati u subotu 17. veljače u Infoshopu Karlovac (Haulikova 22, MUZA, 1. kat) i izložbe postera i plakata u Studentskom centru, koja se otvara u utorak 20. veljače u 19 sati.

Na zanimljivoj radionici sudionici će naučiti koristiti alate za “uradi sam” izradu raznih tiskanih materijala, postera, naljepnica, pamfleta, majica koje će potom biti izložene u prostorima MUZA-e. Tehnika dubokog tiska zbog svoje pristupačnosti, jednostavnosti i cijene otvara nove mogućnosti za grafičko i kreativno izražavanje.

  • Radionica će biti uvod u izložbu radova nastalih posljednjih godina za brojna društvena i kulturna događanja. Izložba je do sad bila postavljena u Zagrebu, Rijeci, Beogradu, Sisku, Subotici i Skopju, a ovo im je premijerno gostovanje u Karlovcu.
    Broj sudionika radionice je ograničen pa iz udruge mole sve zainteresirane da se prijave putem Facebooka, maila info@ka-matrix.hr, telefona 095 444 6880 ili osobno u udrugu (Haulikova 22). Sudjelovanje je besplatno, a oprema i materijal osigurani.

    Program Nova kultura _ Hibridni grad .018 provodi udruga KA-MATRIX uz potporu zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Karlovca i Karlovačke županije.

    KAportal.hr

  • Odgovori