KAportal Temperaturni popust u zimskom vrtu Hollywood Cafea - startni popust 20%, za svaki negativni Celzijevac cijene dodatno idu dolje | Karlovački informativni web portal

Temperaturni popust u zimskom vrtu Hollywood Cafea – startni popust 20%, za svaki negativni Celzijevac cijene dodatno idu dolje

hollywood-popustIako je žarko ljeto daleko pred nama a živa se smrzava u termometrima, Hollywood Cafe ne odustaje već nudi novi temperaturni popust!

Da dobro ste pročitali, od 19. siječnja do 19. veljače u zimskom vrtu, odnosno zatvorenoj grijanoj terasi Hollywooda sve se pije s garantiranim popustom od 20 posto. No to nije sve! Ako termometar sata na trgu pokazuje temperaturu u minusu, svaki negativni Celzijevac je dodatni popust, dok je “dvadesetka” uvijek zagarantirana.

To stvarno ima samo u Hollywoodu pa ne propustite s popustom popiti nešto iz najbogatijeg asortimana u gradu. Na “lageru” je dvadesetak vrsta točenih piva, od onih renomiranih mainstream pivovara da najboljih zanatskih piva.

  • Prosječna temperatura u zimskom vrtu je + 23 stupnja!

    Postoji još jedna novost, a to je da je svaki dan jedna vrsta točenih piva na popustu od 10%, no popusti se ne zbrajaju.

    Sponzorirani članak

    hollyholly1