KAportal Balkone i prozore u središtu Karlovca uljepšat će 343 tegle cvijeća u akciji Turističke zajednice i Grada Karlovca | Karlovački informativni web portal

Balkone i prozore u središtu Karlovca uljepšat će 343 tegle cvijeća u akciji Turističke zajednice i Grada Karlovca

U tradicionalnoj akciji uljepšavanja gradskih prozora i balkona cvijećem, koju zajednički provode Turistička zajednica grada Karlovca i Grad Karlovac, ovih dana djelatnici Zelenila postavit će sveukupno 343 tegle u samom središtu grada (Petra Zrinskog, Trg Matije Gupca, Vraniczanyeva, Promenada, Radićeva ulica, Strossmayerov trg, Banjavčićeva, Haulikova, Nazorova, Domobranska…).

Uređenost grada, ugodan i uredan okoliš, lijepa pročelja, balkoni i prozori sa cvijećem – sve su to značajni elementi koji utječu na ugodniji boravak kako sve brojnijih turista tako i samih građana u Karlovcu.

Unatrag desetak godina Grad Karlovac i TZGK zajednički organiziraju aktivnosti na uljepšavanju zelenih površina grada Karlovca. Sadi se cvijeće za prozore i balkone u centru grada, postavljaju se nove i zamjenjuju stare klupe u parkovima, te uređuju cvjetnjaci.

  • KAportal.hr

  • Odgovori