KAportal Svoj dječji maskenbal ima i grad Ogulin - svi su pozvani u nedjelju u Sportsku dvoranu | Karlovački informativni web portal

Svoj dječji maskenbal ima i grad Ogulin – svi su pozvani u nedjelju u Sportsku dvoranu

– Oduvijek maštate o tome da budete netko drugi? Lik iz crtića, dobra vila, klaun, superheroj… Jedan dan u godini je rezerviran za to da sve naše želje mogu postati stvarnost, poručuju iz Turističke zajednice Grada Ogulina.

To je, naime, poziv na dječji maskenbal koji će biti održan u nedjelju 11. veljače od 16 do 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Ogulinu.  Kako poručuju organizatori, to je prilika da se postane dobra vila, Zvončica, Olaf, Elsa, Batman, Spiderman, Hulk, Iron Man… vatrogasac, policajac, doktor, pilot, ludi znanstvenik.. budi što želiš jer svi su i dobro došli! I ne zaboravi, obavezno ponesi osmijeh i vedar duh!

Najbolje maske će kao i uvijek biti nagrađene vrijednim nagradama, a glavna nagrada je putovanje godine Putničke agencije KLEK! Sav prihod od ulaznica ide u dobrotvorne svrhe – za ogulinske palčiće! Ulaznice za odrasle će se prodavati po cijeni od 15 kuna. Dječji maskenbal kao i svake godine organiziraju Dječje gradsko vijeće i Društvo Naša djeca Ogulin.

  • KAportal.hr

  • Odgovori