KAportal U svibnju u RETI: Velik izbor pečenjara i roštilja, u našem katalogu potražite i druge popuste | Karlovački informativni web portal

U svibnju u RETI: Velik izbor pečenjara i roštilja, u našem katalogu potražite i druge popuste

U rubrici Reta „5 korisnih savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Postavljanje i izrada roštilja i pečenjara“.

U Reta asortimanu možete pronaći velik izbor gotovih pečenjara i roštilja sastavljenih od elemenata koji se jednostavno i lako montiraju i brzo su spremni za pripremanje ukusnih jela. Za one majstore koji žele veći izazov i htjeli bi izgraditi unikatan roštilj po svojoj ideji mogu odabrati iz široke palete proizvoda sve potrebno za izradu roštilja ili pečenjare «od nule».

Uz popuste na pečenjare u katalogu potražite i popuste na: vrtne žardinjere, dekorativne kamene oblutke, floritor pletivo, podne i zidne keramičke pločice i sustav za postavljanje pločica.

 • Više o izboru, postavljanju i izradi roštilja i pečenjara možete pročitati u novom Reta katalogu za svibanj ili klikom na ovaj LINK.

  PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak

 • Odgovori