KAportal Svi ih traže: Predstave Gradskog kazališta Zorin domu u travnju gostuju u Slavoniji, Zadru, Varaždinu i - Turskoj! | Karlovački informativni web portal

Svi ih traže: Predstave Gradskog kazališta Zorin domu u travnju gostuju u Slavoniji, Zadru, Varaždinu i – Turskoj!

Dobar dio travnja karlovački će profesionalni glumački ansambl provesti i na putu. Predstave Gradskog kazališta Zorin dom sve su na boljem glasu i redovito drag gost u svim kazalištima diljem Hrvatske, a sve češće i u inozemstvu pa će i u travnju kazališna publika diljem Hrvatske, ali ne samo Hrvatske, moći uživati u karlovačkim predstavama.

Već ovog tjedna, od ponedjeljka do srijede, na maloj slavonskoj turneji je predstava “Veliko pužovanje” (koju, podsjetimo, možete pogledati i danas u 11 sati u Zorin domu). U sklopu 22. Vukovarskog lutkarskog proljeća, “Veliko pužovanje” vidjet će publika u Bošnjacima (ponedjeljak ujutro), Vukovaru (ponedjeljak navečer) te Vinkovcima u čak četiri navrata (jedna predstava u utorak te čak tri predstave u srijedu).

Sjajni “Kaos iza kulisa”, treba odmah naglasiti, ponovno će moći vidjeti i Karlovčani – u subotu 8. travnja. Vrijedi požuriti rezervirati karte za ovu odličnu predstavu, a dva dana kasnije, 10. travnja, u njoj će moći uživati i Zadrani.

  • “Najbolji prijatelji”, pak, 12. travnja gostovat će u Varaždinu, a potom ih čeka daleko putovanje i višednevno gostovanje u Turskoj, i to od 19. do 23. travnja. Ovo je još jedno iznimno međunarodno priznanje za ovu predstavu, nakon gostovanja na velikim svjetskim festivalima u Azerbajdžanu i Kini.

    KAportal.hr

  • Odgovori