KAportal Sveti Nikola se naradio u Dugoj Resi - upao u Dječji vrtić i zatrpao mališane darovima | Karlovački informativni web portal

Sveti Nikola se naradio u Dugoj Resi – upao u Dječji vrtić i zatrpao mališane darovima

Sveti Nikola, svetac posebno drag svakome djetetu, danas je posjetio Dječji vrtić Duga Resa. Kako mu je za sutra raspored iznimno pun, budući da ima mnogo djece koja su zaslužila poklone, odlučio je iznenaditi dugoreške mališane i već danas im podijeliti darove. Budući da je Sveti Nikola uvijek darežljive ruke pa sa sobom nosi mnogo poklona, u pomoć mu je pritekla i zamjenica gradonačelnika Katarina Srakočić, stiže nam ova sretna vijest iz Duge Rese.

– Nikola i Katarina su oduševili naše klince i klinceze brojnim poklonima, a u društvu je bio i strašni Krampus, no Nikola mu je naredio da bude dobar i ne plaši djecu. Možda je netko od njih u ovoj godini zaslužio i šibu, no dobri Nikola je odlučio zaboraviti sve loše stvari – javljaju iz dugoreškog Dječjeg vrtića, želeći svojoj djeci puno sreće, zdravlja i veselja, uz poruku da moraju uvijek biti dobri, pa će ih i Nikola nagraditi, a najdražem dječjem svecu i njegovom strašnom pratitelju žele sretan put.

Atmosferu će vam dočarati njihova ogromna fotogalerija.

  • KAportal.hr

  • Odgovori