KAportal Svečani doček Dejana Lovrena u Karlovcu - dođite pozdraviti srebrnog stopera Vatrene reprezentacije | Karlovački informativni web portal

Svečani doček Dejana Lovrena u Karlovcu – dođite pozdraviti srebrnog stopera Vatrene reprezentacije

foto: Matija Mišić

Svečani doček našeg reprezentativca, osvajača srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Dejana Lovrena bit će danas u Glazbenom paviljonu na Šetalištu dr. Franje Tuđmana u Karlovcu. Program započinje u 17 sati, a dolazak karlovačkog Vatrenog očekuje se oko 18 sati.

KAportal doznaje da će se za dobro raspoloženje pobrinuti tamburaški sastav Boemi, a najavljena je i besplatna okrijepa, također i “fun kutak” u kojemu će se moći fotografirati s nogometnom zvijezdom hrvatske reprezentacije i engleskog Liverpoola.

Lovren je i ovoga puta pokazao da nije zaboravio grad u kojem je odrastao i napravio prve nogometne korake. O njegovim počecima u gradu na četiri rijeke, odnosno NK Karlovcu, možete se prisjetiti na KAportalovom tekstu na sljedećem linku.

  • Predviđeno trajanje programa je do 20 sati, no moguće je i da se “zalomi” na duže. Gradsko poduzeće Mladost od 17 sati neće naplaćivati parking.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori