KAportal Sve je spremno za večerašnje otvorenje Adventa u Karlovcu, noćas stigao i snježni ugođaj - pogledajte FOTO GALERIJU... | Karlovački informativni web portal

Sve je spremno za večerašnje otvorenje Adventa u Karlovcu, noćas stigao i snježni ugođaj – pogledajte FOTO GALERIJU…

Sve je spremno za otvorenje Adventa u Karlovcu, čak je i vrijeme doprinjelo blagdanskom ugođaju koji će narednih tjedana vladati u Karlovcu i domovima Karlovčana.

Jučer je kućice na Šetalištu dr. Franje Tuđmana u pratnji novinara i izvršnih organizatora iz udruge Izvan Fokusa i Turističke zajednice obišao gradonačelnik Damir Mandić. Kako je najavljeno, program počinje večeras u 18 sati paljenjem dekoracije najveće božićne jelke u Hrvatskoj, okićenog drveta ispred Glazbene škole. Program će se uz bogatu ugostiteljsku ponudu odvijati narednih 17 dana i završiti  dočekom Nove godine.

  • Danas su već od 16 sati otvorena Kuća Djeda Mraza i Šumekova radionica, a u 18 sati uz otvaranje Adventa nastupaju Karlovačke mažoretkinje te nakon njih Mali zbor Glazbene škole Karlovac. U 21 sat koncert će održati sve popularnija mlada pjevačica Luce, a od 23 sata slijede DJ Jambeats.

    Cijeli program Adventa u Karlovcu pogledajte OVDJEa što nas čeka u parku u FOTOGALERIJI (foto Izvan Fokusa)

    KAportal.hr

  • Odgovori