KAportal Otvorenje trgovačkog centra Supernova na Baniji 27. svibnja | Karlovački informativni web portal

Otvorenje trgovačkog centra Supernova na Baniji 27. svibnja

Završni radovi na novom trgovačkom centru

Interspar, Müller, JYSK, New Yorker, Elipso, DM, Deichman, Zoo City, Takko, S.Oliver samo su neke od trgovačkih kuća koje će kraja mjeseca useliti u novi, dosad najveći karlovački trgovački centar Supernova u gradskoj četvrti Banija tik uz “brzu cestu”. Radovi u “trgovačkom gradu” se primiču kraju a trgovine na 18 tisuća četvornih metara uskoro će otvoriti svoja vrata kupcima. Svečano otvorenje predviđeno je za 27. svibnja u 10 sati.

– Supernova Karlovac je shopping centar u kojem će svoje mjesto naći 30-ak nacionalnih i internacionalnih trgovina. To će biti ugodno mjesto za obavljanje kupovine, ali će građanima Karlovca i ostalim posjetiteljima biti na usluzi i kao mjesto za razonodu i druženje, kazala je Ines Bakić iz Supernove. Novi trgovački centar će otvoriti oko 250 novih radnih mjesta što je, s obzirom na opću gospodarsku krizu, više nego potrebno.

Supernova će kupcima biti još dostupnija jer se gradi prilaz s “brze ceste” a veliko parkiralište za 600-ak automobila garancija je ugodnijeg dolaska u kupovinu. Supernova Karlovac poziva građane da dođu na otvorenje, uživaju u ponudi novog centra i dućana koji su svojim kupcima osigurali prigodne poklone.

Sponzorirani članak

[nggallery id=31]


  • Odgovori