KAportal Sudar dva Golfa: Poznati obrtnik iz Ozlja jako pijan se usred bijela dana zabio u sumještanku | Karlovački informativni web portal

Sudar dva Golfa: Poznati obrtnik iz Ozlja jako pijan se usred bijela dana zabio u sumještanku

foto ilustracija – Pixabay.com

Poznati ozaljski obrtnik u rujnu je prouzročio prometnu nesreću u Slapnu, kada je na ravnom dijelu ceste zbog nedovoljnog držanja razmaka svojim Golfom u stražnji dio udario u Golf kojim je upravljala njegova sumještanka. Ona je doduše malo bila usporila zbog biciklista kojega je htjela preteći, no zbog nedovoljnog razmaka on ju je “pokupio”. Bilo je negdje oko 14.10 sati.

Pozvana je policija i krenulo se s očevidom i kako to obično biva, vozači su morali “puhati”. Tada se obrtnik našao u drugom, još većem problemu, jer je “dreger” pokazao 1,74 promila. Na Prekršajnom sudu ovih dana je kažnjen s 1.500 kuna zbog izazivanja prekršaja te s još 6.000 kuna jer je to učinio pod značajnim utjecajem alkohola.

Oprostili su mu 600 kuna jer je popodne i večer proveo na triježnjenju u policijskoj postaji Ozalj.

  • Na ruku mu nije išao podatak da je u posljednje tri godine čak osam puta pravomoćno kažnjen zbog prekršaja u prometu, od čega su dva prekršaja bila osobito teška. Zbog toga je bez vozačke ostao na godinu dana.

    KAportal.hr

  • Odgovori