KAportal U subotu startaju i karlovački košarkaši - u prvom kolu novoformirane Prve lige dočekuju riječki Kvarner 2010 | Karlovački informativni web portal

U subotu startaju i karlovački košarkaši – u prvom kolu novoformirane Prve lige dočekuju riječki Kvarner 2010

Ove subote s natjecanjem kreću i košarkaši karlovačkog Šanca koji od ove godine igraju u novoformiranoj Prvoj ligi. Riječ je o drugom stupnju natjecanja nakon što je A-1 liga promijenila ime u Premijer ligu, dok je od nekadašnjih pet skupina Druge lige stvorena jedinstvena Prva liga.

Karlovčani će zapravo i otvoriti prvu sezonu novog ligaškog natjecanja, jer je upravo njihov susret prvi na rasporedu – u subotu u 16 sati u ŠSD Mladost dočekat će momčad riječkog Kvarnera 2010, koja bi “na papiru” mogla biti jedan od neugodnijih i težih suparnika, budući su Riječani prošle godine ispali iz prvoligaškog natjecanja u kojem su dugo vremena igrali i značajnu ulogu.

Šanac u sezonu ulazi bez Novosela i Špehara, povratnici su domaći igrači Češković i Lipak, pristigla su i dva pojačanja iz Zagreba i Zadra, a kako će sve to izgledati na parketu vidjet ćemo vrlo brzo. U prvoj sezoni, svakako, glavni cilj je osigurati miran ostanak u ligi.

  • KAŠonline

  • Jedan komentar

    1. …Češković, Lipak jedan iz Zagreba te netko iz Zadra i to je to . 2+(×+y)=4 Pa ljudi , vas nema dosta.

    Odgovori