KAportal U subotu novi "Paskembal" - druženje i zabava uz maskirane kućne ljubimce te prikupljanje pomoći za pse koji čekaju udomitelje | Karlovački informativni web portal

U subotu novi “Paskembal” – druženje i zabava uz maskirane kućne ljubimce te prikupljanje pomoći za pse koji čekaju udomitelje

U subotu, 3. veljače, Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Najbolji prijatelj organizira drugi po redu “Paskembal”, druženje pod maskama uz kućne ljubimce koje također možete maskirati, a u okviru kojeg će posjetitelji imati priliku vidjeti postavljenu izložbu “Tražim dom” s fotografijama svih pasa koji čekaju na svoje domove, ali i upoznati neke od njih.

Glavni cilj je smanjenje broja napuštenih životinja kroz njihovo udomljavanje, kao i prikupljanje financijskih sredstava potrebnih za pokrivanje neophodnih troškova napuštenih životinja koji su trenutno na privremenim smještajima, a na brizi Udruge. Osim financijskih donacija Udruga poziva sve one koji su voljni pokloniti vreće hrane, poslastice za pse, igračke i sve ostalo što je potrebno jednome psu da navedeno donesu u Papa’s bar, gdje program počinje već u 10 ujutro. Tada će na štandu ispred Papasa predstavnici udruge u zamjenu za donacije dijeliti majice, krafne i dekorativne balone, a svi će se moći i pofotkati sa svojim maskiranim ljubimcem. 

Kako su djeca neizostavni dio svakog maskenbala, s nekoliko koreografija nastupit će najmlađi članovi plesnog kluba st.ART te time pokazati koliko je bitno da se od malih nogu pomaže napuštenim životinjama. Na licu mjesta moći ćete se i sami maskirati uz facepainting, a nakon kratkog poslijepodnevnog odmora slijedi večernja zabava od 21 sat uz nastup Boba Milana do kasno u noć.

  • KAportal.hr

  • Odgovori