KAportal U subotu 20. siječnja igra se 26. Memorijalni turnir "Nebojša Parežanin - Pržo", jedan od najjačih dosad | Karlovački informativni web portal

U subotu 20. siječnja igra se 26. Memorijalni turnir “Nebojša Parežanin – Pržo”, jedan od najjačih dosad

U subotu 20. siječnja održat će se 26. Memorijalni rukometni turnir “Nebojša Parežanin – Pržo”, u spomen na karlovačkog rukometaša i branitelja, poginulog u obrani grada i domovine na Turnju 15. siječnja, na dan priznanja Republike Hrvatske. Na samu obljetnicu Pržine pogibije, u ponedjeljak 15. siječnja, izaslanstvo RK Dubovac Gaza i 110. brigade odat će mu počast na Vojnom groblju.

Sam turnir ove će godine doživjeti jedno od jačih izdanja – uz domaćeg premijerligaša HRK Karlovac sudjeluje Poreč koji je trenutačno prvoplasirani u Premijer ligi, aktualni viceprvak i trenutno vodeća momčad Premijer lige BiH Izviđač iz Ljubuškog te slovenski prvoligaš Dobova.

Turnir počinje već u 9 sati utakmicom Karlovca i Izviđača, u 10:40 sastat će se Poreč – Dobova, a u 11:50 na rasporedu je revijalna utakmica podmlatka RK Dubovac Gaze i Škole rukometa Karlovac. U 12:50 igra se ogled za 3. mjesto, a u 14 sati finalna utakmica turnira.

  • KAŠonline

  • Odgovori