KAportal Subotnja događanja - ujutro prečnica i gitaristički koncert, navečer "Bitka za Karlovac", koncert Zore, party do jutra... | Karlovački informativni web portal

Subotnja događanja – ujutro prečnica i gitaristički koncert, navečer “Bitka za Karlovac”, koncert Zore, party do jutra…

Napad na Dubovac je zaustavljen, večeras se bitka vodi pred karlovačkom tvrđavom!

Već tradicionalno tijekom proslave Dana grada Karlovčani i gosti našeg grada mogu iskušati prečnicu preko šanca – PD Dubovac razapeo je 30-metarsku prečnicu već od 9 ujutro pa ako ste u šetnji okušajte se u ovom zanimljivom i atraktivnom prelasku preko šančeva.

U 11 sati kod Papas bara je završni koncert Međunarodne ljetne škole gitare. Ove godine okupila je sudionike iz doslovno cijelog svijeta, od SAD-a do Australije pa nema sumnje da će završni koncert biti atraktivan i kvalitetan. U 11 sati zainteresirani mogu pogledati i smjenu gradske straže ispred Gradskog poglavarstva.

U 19 sati u šancu kod promenade, odnosno kod spomenika antifašističkoj borbi, održat će se prvo izdanje “Bitke za Karlovac”. Bratstvo sv. Mihovila nakon prilično upečatljivog prikaza bitke na Dubovcu, sada će proširiti priču na prikaz bitke kod stare karlovačke tvrđave – atraktivno i uzbudljivo zasigurno će biti i danas, a s vremenom bi se ova atrakcija trebala širiti i dodatno omasoviti i postati novi turistički proizvod.

  • U isto vrijeme u laganom ritmu počinje LED Fest XI Teaser Party u šumici kod Marisol. Ambijentalna, dub i house glazba očekuju partijanere koje će zabavljati zagrebački DJ Labud i domaće snage Vedran Božić i Dots, a sve će potrajati – do svitanja.

    Napokon, u 21 sat u Glazbenom paviljonu koncert će održati Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora. Riječ je o trećem od pet svečanih koncerata kojima najstarije hrvatsko pjevačko društvo ove godine obilježava 160. obljetnicu postojanja, a ovaj je koncert posvećen popularnoj glazbi.

    KAportal.hr

  • Odgovori