KAportal "Štrumpfovi: Skriveno selo" - novi filmski hit pogledajte i u Karlovcu, pretprodaja ulaznica već je počela i brzo odlaze | Karlovački informativni web portal

“Štrumpfovi: Skriveno selo” – novi filmski hit pogledajte i u Karlovcu, pretprodaja ulaznica već je počela i brzo odlaze

Nakon sjajnog filmskog vikenda uz “Rogue One: A Star Wars Story”, “Arrival” i “Vaianu” te premijeru “Uzbune na Zelenom vrhu”, Karlovčane uskoro očekuje još jedan filmski hit u organizaciji udruge mladih kreativaca Izvan fokusa i tvrtke Radar. Riječ je o novom filmu o svima dragim Štrumpfovima, koji će u Domu OS RH Zrinski biti prikazan u subotu, 1. travnja, s početkom u 18 sati.

Za razliku od svojih dugometražnih prethodnika, film “Štrumpfovi: Skriveno selo” u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi ugođaj. U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Ulaznice su već u pretprodaji, a mogu se kupiti u turističkoj agenciji KAtravel po cijeni od 30 kuna. Oni, pak, koji se odluče na online kupovinu imaju i poseban popust te do ulaznica mogu za samo 23 kune. Više informacija o tome kako do ulaznice možete pronaći na ovom linku. Odmah po puštanju u prodaju ulaznice su filmoljupci počeli brzo kupovati pa vrijedi i požuriti s kupnjom, kako ne biste ostali bez njih.

  • KAportal.hr

  • Odgovori