KAportal Street Art Karnewal napunio i oživio jednu stranu Radićeve, večeras na drugoj strani "Ljetna okupacija Radićeve" | Karlovački informativni web portal

Street Art Karnewal napunio i oživio jednu stranu Radićeve, večeras na drugoj strani “Ljetna okupacija Radićeve”

foto: KA-MATRIX

Street Art Karnewal udruge KA-MATRIX napunio je jučer Radićevu ulicu kod Putnika uz bogat i sadržajan program. Program je otvorio nadareni mladi saksofonist Daren Pavletić, a uslijedile su kreativne radionice uličnog crtanja i recycle arta Platforme F12, u kojima su ravnopravno sudjelovali i mališani i odrasli. Zagrebačka Attack! ekipa, pak, održala je radionicu grafitiranja, ali i izradila nove umjetnine.

Infinitumovi DJ-i i Uminal laganom su ambijentalnom glazbom uljepšali ugođaj, a za okrijepu je poslužio štand s ukusnim palačinkama. Publiku su oduševili i plesni nastupi kluba st.ART, a posebna večernja atrakcija bio je vatreni performans Gabrijele Brletić Magmatikke.

Večeras će, pak, u Radićevoj biti živo na drugom kraju ulice, gdje je na rasporedu “Ljetna okupacija Radićeve” uz odličnu uličnu svirku, odnosno veliki jam session s brojnim odličnim glazbenicima iz Duge Rese, Karlovca i Zagreba. Mladi slikar Robert Prpić predstavit će se izložbom i stvaranjem novog djela uživo, a posjetitelje očekuje i priča “Najbolje ljeto” na poklon. Početak je u 20 sati.

  • KAportal.hr

  • Odgovori