KAportal Stravična nesreća u Istri: 28-godišnja vozačica ispitana na DORH-u, prespavala je u pritvoru | Karlovački informativni web portal

Stravična nesreća u Istri: 28-godišnja vozačica ispitana na DORH-u, prespavala je u pritvoru

Duško Marušić/PIXSELL

U Županijskom državnom odvjetništvu u Puli u nedjelju navečer ispitana je vozačica (28) osobnog automobila koja se pod utjecajem alkohola zabila u kafić u Labinu. Pritom je poginuo 34-godišnjak, a četiri su osobe ozlijeđene. Vozačica je ponovno vraćena u pritvorsku jedinicu PU istarske, potvrđeno je u policiji.

Ispitivanje u Županijskom državnom odvjetništvu trajalo je samo četrdesetak minuta nakon čega je 28-godišnjakinja iz Medulina ponovno vraćena u pritvorsku jedinicu istarske Policijske uprave, a sutra će biti sprovedena kod suca za istrage koji će odlučiti hoće li joj biti određeno zadržavanje u istražnom zatvoru ili će biti puštena na slobodu.

Poginuo muškarac iz Labina

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23.45 sati u Ulici Zelenice u Labinu poginuo je 34-godišnji Ivan Batelić iz Labina, gost Rock Caffea, dok su četiri osobe iz istog kafića ozlijeđene. Dvije su s težim ozljedama prevezene u riječki KBC, a ostale dvije, s lakšim ozljedama nakon nesreće zbrinute su u Puli.

U autu je bio i suvozač iz okolice Marčane

  • Liječnička pomoć pružena je ozlijeđenima: trojici muškarca i dvjema ženama. Nažalost, u 1.05 sati u nedjelju policija je zaprimila obavijest hitne medicinske pomoći da je od zadobivenih ozljeda umro 34-godišnjak iz Labina. Njegovo tijelo prevezeno je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije.

    U riječkoj bolnici utvrđeno je kako su gosti kafića, 32-godišnjakinja iz Raše i 31-godišnjak iz Labina teže ozlijeđeni, a u pulskoj bolnici liječnička pomoć pružena je 27-godišnjakinji iz Svete Nedelje i 29-godišnjaku iz Raše koji su lakše ozlijeđeni i pušteni su kući.

    Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu policija je u nedjelju u 3.20 sati uhitila 28-godišnju vozačicu iz Medulina te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje. Kako je navela policija, s njom je u automobilu kao suvozač bio 30-godišnjak iz okolice Marčane.

    RTL.hr

  • Odgovori