KAportal Stolni tenis danas se igrao i nasred Mrežnice - snimanje promotivnog spota Karlovačke županije počelo u Dugoj Resi | Karlovački informativni web portal

Stolni tenis danas se igrao i nasred Mrežnice – snimanje promotivnog spota Karlovačke županije počelo u Dugoj Resi

Gradsko kupalište u Dugoj Resi danas je bilo poprište snimanja promotivnog video spota za Karlovačku županiju.  Snimanje su pratili i okupljeni Dugorešani, ali najviše publike stiglo je iz Osnovne škole Vladimir Nazor, čiji učenici su pažljivo pratili stolnoteniski meč koji se prvi puta u povijesti grada na Mrežnici odigrao na dva flosa, glavnom i srednjem. Naime, ideja je bila da se uz prirodne ljepote Mrežnice i kupanje, grad promovira i kroz stolni tenis koji je oduvijek popularan u Dugoj Resi, a također je i omiljen spot ciljanog Kineskog i Korejskog turističkog tržišta.

– Spot koji promovira naš kraj kroz plivanje i stolni tenis, ali i prekrasnu prirodu i trebao bi privući turiste koji dolaze u Hrvatsku, ali još nisu otkrili našu destinaciju. Kako želimo u Dugoj Resi osnovati regionalni stolnoteniski centar, vjerujem da će ova priča sa današnjim spotom pridonijeti razvoju tog cijelog projekta, ali i otvaranju naše destinacije jednom velikom tržištu – kazao je dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar.

Podsjetimo, spot je sniman na inicijativu župana Karlovačke županije Damira Jelića i gradonačelnika Duge Rese Tomislava Boljara, a Grad Duga Resa i Karlovačka županija zajednički su, uz potporu turističkih zajednica, pokrenule projekt kojem je glavni cilj promoviranje Karlovačke županije i njenih gradova na Kineskom i Korejskom turističkom tržištu. Produkcija je povjerena tvrtki Digitalni tisak iz Karlovca koja se već puno puta dokazala kvalitetom. U snimanju su sudjelovale stolnotenisačice kluba Aquaestil i članovi KPA Vodomar iz Duge Rese.

  • Snimanje će biti nastavljeno i na drugim atraktivnim lokacijama diljem Karlovačke županije.

    KAportal.hr

     

     

  • Odgovori