KAportal Stiglo je proljeće, a s njim i novi popusti u RETI - provjerite akcijsku ponudu u promo katalogu | Karlovački informativni web portal

Stiglo je proljeće, a s njim i novi popusti u RETI – provjerite akcijsku ponudu u promo katalogu

Proljeće je stiglo a s njim i novi popusti u Reti. Provjerite akcijsku ponudu u promo katalogu ili nas posjetite u našem salonu u Zagrebačkoj 37.

Za vas smo u travnju pripremili posebne ponude i akcije na vrtne kamine/roštilje, kosilice, travokosačice, usitnjivače, škare za živicu, ručne kosilice, vrtni alat i asortiman, opločnike, agrocal, ogradne sustave- pletiva, stupove, panele, kupaonsku opremu, boje za interijere, lakove i lazure te impregnacije. Provjerite akcije, ponudu novih proizvoda i pronađite proizvode za sebe u PROMO KATALOGU.

KONTAKT:
Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

 • Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak