KAportal Srpski političar napao Bajagu zbog izjava u Hrvatskoj: Treba biti ponosan što je 93. pjevao svom narodu | Karlovački informativni web portal

Srpski političar napao Bajagu zbog izjava u Hrvatskoj: Treba biti ponosan što je 93. pjevao svom narodu

Srpski političar Miodrag Linta, predsjednik Saveza Srba iz regije burno je reagirao na izjave Bajage uoči nastupa u Hrvatskoj. Ovom je glazbeniku, podsjetimo, otkazan nastup na Danima piva u Karlovcu, a potom je odradio vrlo uspješne nastupe u pulskoj Areni i na varaždinskom Špancirfestu. Upravo je u Varaždinu izjavio da bi, da ga pozovu, bez razmišljanja ponovo došao u Karlovac i po tko zna koji put ponovio da nema veze sa spornim četničkim pjesmama kao i nastupom u Kninu.

Naime, osim što je Linta optužio pjevača da se “slaže s lažnom i besmislenom tezom hrvatskih branitelja i hrvatske države da su Srbija i krajiški Srbi izvršili agresiju na Hrvatsku”, smatra da nije u redu njegovo poricanje da je u Kninu pjevao četničke pjesme, prenosi srpski B92.

– Bajaga se u razgovoru s novinarkom uoči koncerta u Varaždinu svim silama trudio opravdati da nije pjevao četničke pjesme u Kninu 1993. Bajaga bi trebao biti ponosan što je 1993. pjevao za svoj narod, a ne da sve to negira da bi mogao nastupati u današnjoj Hrvatskoj gdje se otvoreno rehabilitira zlikovačka ustaška ideologija i ustaški pozdrav ‘Za dom spremni’, rekao je Linta.

 • KAportal.hr/Vijesti.rtl.hr

 • 3 komentara

  1. Jebite si maaaaa vi i politika i konstantno spominjanje tužne i ružne prošlosti,pusti čovjeka da pjeva, a ti i ovi tebi slični vaši i naši,nek odjebu krast dalje,ak ima još opče kaj za ukrast…

  2. Gle vako linta, jedi govna, srči proljev i pij ladnu vodu, znam da ti neće biti bolje jer je to terapija koju dnevno trošiš. A da uzmeš šefarku..?

  3. Dugo godina sam se pitao zašto “političari” vole tuđim hurcom mlat po gloginjama. I eureka, smislio sam. Zato što nemaju svoj ili im je premali i služi samo za pišanje. Što ti jado znaš o ustašama, četnicima, partizanima a i domobranima? Samo ti nastavi uzimati gore propisanu terapiju i postoji realna šansa da ti jedan dan bude bolje. Ako ne uzmi duplu terapiju.
   Kakob rekli moji kordunaši: Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore

  Odgovori