KAportal Srbijanski predsjednik u Vrginmostu: Ne znam zašto napadaju Kolindu, iste muke tište i hrvatske i srpske obitelji | Karlovački informativni web portal

Srbijanski predsjednik u Vrginmostu: Ne znam zašto napadaju Kolindu, iste muke tište i hrvatske i srpske obitelji

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u Vrginmostu posjetio je jednu obitelj, a zatim je obišao Osnovnu školu “Gvozd” kojoj je u ime Republike Srbije poklonio 10 računala za informatičku učionicu. Kako javljaju naši reporteri, djeca u školi neće dobiti samo računala, već i vlaške nošnje. Uz predstavnike Općine i načelnicu Maricu Polojac, Vučića je u Vrginmostu dočekao i načelnik Općine Krnjak Dejan Mihajlović.

Vučić je kazao novinarima da je zadovoljan i da se nada boljoj budućnosti. Nakon što je posjetio školu, srbijanski predsjednik otišao se družiti s građanima u tamošnjem Društvenom domu.

– Ne znam zašto napadaju Kolindu, došao sam zbog bolje suradnje. Došao sam da razgovaramo o svim otvorenim temama, jer o mnogo čemu ne mislimo isto. Iste muke tište i hrvatske i srpske obitelji, rekao Vučić okupljenima u Društvenom domu.

 • Srbijanski predsjednik dodao je kako će Vrginmost dobiti još jedno ili dva sanitetska vozila.

  – Sada imamo malo više novaca pa možemo pomoći, kazao je Vučić. U svom obraćanju osvrnuo se i na jučerašnje prosvjede koji su organizirani u Zagrebu. Kaže, “nasmijao sam se kada sam vidio sve jučer što su neki govorili. Neki ostaju u prošlosti”.

  KAportal.hr

 • Jedan komentar

  1. Predsjedniče Srbije gosp. Vučiću velite Vi:”– Sada imamo malo više novaca pa možemo pomoći” Pa niste se baš iskazali, par pokretnih računala i nešto narodne nošnje. Onaj vaš Kralj cukra razgovara sa našim Kraljem o poslovnoj suradnji. TV snima a oni važni jedan drugog podržavaju. Trebao je doći do mene da mu dam par konkretnih projekata gdje bi se stanovništvo moglo zaposliti ostati te opstati na rodnoj Hrvatskoj grudi naravno čuvajući svoja ognjišta ložeći vatru kuvat na njoj paletu za prilog malo pečeni kobasca i grijati se nakon napornog posla u tvornicama koje je otvorio u Hrvatskoj. Ovako isprazni govori od kojih se ne živi. A mogli ste se izviniti kao ono bio sam mlad, zaluđen, pomalo bedast pa sam eto istrčavao gdje je trebalo i gdje nije. Prvenstveno Hrvatskom Srbima jer su prošli glogotu dolaskom u Srbiju, tko je imao člana familije ili nešto novca taj je iznajmio kakvu buvaru i pokušavao preživjeti radeći po njivama za bogate seljake, ono što je došlo mašući praznim rukama strpali ste u vozove i pravac Kosovo. Koliko ste Vi štovani gosp. Vučiću primili Srpskih izbjeglica i pomogli im? Mnogi su prošli ko ćeno koji se zajebo pa kreno za tuđim kolima do kuće. Eto bili ste prošetali progovorili i što, za 10 godina u nošnjama koje ste poslali neće plesati nitko, svi će otići na Njemačke bauštele dok vaš Kralj bude gradio marine na našem moru.
   Moje duboko poštovanje prema mojoj Predsjednici odradila je posao u maniri vrhunskog državnika. Bilo bi dobro da ponešto i naučite od nje gosp. Vučiću. Molio bih je da istraje jer Hrvatskoj treba državnik, političara imamo na šutanje. Hvala Vam štovana Predsjednice.

  Odgovori