KAportal Ogroman interes vlada za "Snježno kraljevstvo", a mi vam poklanjamo 3 x 2 ulaznice, evo i tko ih je dobio! | Karlovački informativni web portal

Ogroman interes vlada za “Snježno kraljevstvo”, a mi vam poklanjamo 3 x 2 ulaznice, evo i tko ih je dobio!

Ogroman interes vlada za predstavu “Snježno kraljevstvo”, koja je ove subote u 17 sati na rasporedu u Domu OSRH Zrinski.

Popularna predstava inspirirana jednim do najpopularnijih crtanih filmova “Frozen” pravi je hit, te u svakom gradu gdje gostuje prolazi odlično uz veliki interes i nezaboravnu zabavu djece i roditelja. Cijena ulaznice je 40 kuna a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Tiska, u Tisak media centrima, te dva sata prije početka predstave na blagajni dvorane u Domu Zrinski. Ne treba posebno napominjati kako treba požuriti s kupnjom ulaznice, jer neće biti nimalo čudno budu li sve rasprodane i puno prije početka predstave u subotu.

No, kako smo i najavili, uz malo sreće, na predstavu možete i besplatno. KAportal vam poklanja tri puta po dvije ulaznice. Sve što trebate učiniti je lajkati link na ovaj tekst na našoj Facebook stranici i ulazite u izvlačenje putem računalne aplikacije random.org.

  • A, najviše sreće imali su: Roberta Vukošić, Josipa Rožman i Zoran Mikšić. Čestitamo 🙂

    KAportal.hr

  • Odgovori