KAportal Slavljeničkim koncertom Područni odjel Glazbene škole u Ozlju proslavio desetu godišnjicu rada | Karlovački informativni web portal

Slavljeničkim koncertom Područni odjel Glazbene škole u Ozlju proslavio desetu godišnjicu rada

Područni odjel Glazbene škole u Ozlju

Koncertom učenika i profesora obilježena je proslava okruglih deset godina djelovanja i rada Područnog odjela Glazbene škole u Ozlju. Ovaj koncertni program ujedno je dio i slavljeničkog ciklusa Glazbeni listopad kojim Glazbena škola Karlovac obilježava 215. obljetnicu rada.

Iako se nastava iz nekoliko glazbenih predmeta održavala i ranijih godina, Područni odjel Ozalj započeo je s kontinuiranim radom 2009. godine. Provodi se osnovnoškolsko glazbeno obrazovanje temeljnih predmeta struke violine i klavira, a od 2015. godine i tambure i harmonike. Ove školske godine glazbeni odjel broji ukupno 44 učenika, što je do sada najveći broj polaznika u Ozlju i pokazatelj sve većeg interesa najmlađih za umjetnost.

Na svečanoj proslavi prisustvovala je i gradonačelnica grada Ozlja Gordana Lipšinić, koja je uputila zahvale i čestitike svim učenicima, roditeljima i nastavnicima na predivnim glazbenim trenucima u prvih deset godina Područnog odjela Glazbene škole u Ozlju.

  •  

    KAportal.hr

  • Odgovori