KAportal Slavlje 92. rođendana dugoreški Vrtić danas nastavio u svim objektima - Crveni križ stigao s darovima | Karlovački informativni web portal

Slavlje 92. rođendana dugoreški Vrtić danas nastavio u svim objektima – Crveni križ stigao s darovima

Nakon jučerašnje velike proslave rođendana Dječjeg vrtića Duga Resa za sve građane, danas, na sam rođendan, slavilo se u svim vrtićkim objektima. Uz pjesmu, ples i zabavu kuharice su priredile i svečani ručak, a stigli su i prigodni pokloni.

– U tjednu Crvenog križa koji se svake godine obilježava od 8. do 15. svibnja odlučili smo prigodnim poklonima darivati naše najmlađe u dugoreškom vrtiću povodom njegovog 92. rođendana. Donijeli smo im na poklon papir, bojice i razne druge potrepštine koje će koristiti za likovno izražavanje, a ukupna vrijednost je tisuću kuna. Istovremeno članovi našeg „Dnevnog boravka 60 plus “ puno truda i ljubavi su uložili i izradili prigodne ukrasne čestitke i trajno cvijeće za Vrtić i ravnateljicu – kazao je Mario Biršić ravnatelj Crvenog križa čestitajući rođendan uz pregršt najboljih želja svim mališanima, tetama i svim djelatnicima Vrtića.

Naravno, kad su djeca u pitanju onda je uvijek zabavno i veselo, a tako je bilo i ovog puta, jer uz veliku zahvalnicu koju su sami nacrtali, kao zahvalu na poklonima otpjevali su djelatnicima Crvenog križa pjesmicu „Kad si sretan“ .

  • KAportal.hr

  • Odgovori