KAportal Škola brzog čitanja i mudrog učenja - upisi u tijeku! Darujte svom djetetu vještine za cijeli život | Karlovački informativni web portal

Škola brzog čitanja i mudrog učenja – upisi u tijeku! Darujte svom djetetu vještine za cijeli život

Nova je godina vrijeme za nove odluke. Iskoristite priliku i darujte svojem djetetu vještine za cijeli život.

Vaše dijete nema dovoljno motivacije za učenje? Ne zna kako organizirati vrijeme ili prebrzo zaboravlja naučeno? Tu smo mi da mu pomognemo savladati ove poteškoće, da naučimo Vaše dijete kako mudro učiti i uštedjeti svoje vrijeme.

Nakon dviju formiranih grupa koje su s nastavom počele u listopadu 2019. godine, u tijeku je popunjavanje novih grupa šestomjesečnog programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja (za uzrast od 3. razreda osnovne škole pa nadalje) koje s nastavom počinju na dvije lokacije: Senjska 102 u Karlovcu (11. siječnja 2020. u 10.30 h) te Srednja škola Duga Resa (17. siječnja 2020. u 16.30 h). Iskoristite priliku za upis djeteta u posljednje novoformirane grupe ove školske godine.

Usvajanjem vještina brzog čitanja, pamćenja, organizacije gradiva asocijativnim mapama, izdvajanja bitnog iz gradiva te prezentiranja u pismenom i usmenom obliku, polaznici podižu na maksimum svoj kapacitet za funkcionalno učenje. Visok kapacitet za učenje jamstvo je dobrih rezultata u školi, na fakultetu i na poslu.

Nakon velikog uspjeha i interesa za Školu brzog čitanja i mudrog učenja s veseljem najavljujemo i novi program namijenjen učenicima prvih i drugih razreda osnovne škole Mudro učenje – prvi koraci. Osnovni je cilj programa poticanje razvojnih sposobnosti djece ranog školskog uzrasta, kao i pomoć u savladavanju poteškoća u učenju – čitanja, pisanja, računanja, organizacije i izdvajanja bitnih elemenata iz gradiva, usmenog izražavanja te razvoja samopouzdanja kod djece. Naš zadatak je aktivirati kapacitete za učenje kod djece, pri čemu su u fokusu sve stvari koje djeca tog uzrasta mogu savladati, te kroz pozitivne interakcije obnoviti i obogatiti životna iskustva o prostoru, vremenu, o drugome, o sebi, o odraslima, o školi, o životu.

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 098 246 584 ili putem e-maila na brzocitanjeiucenjeKA@gmail.com. Ovim se putem možete prijaviti i za individualne konzultacije s našim certificiranim nastavnicama Škole brzog čitanja i mudrog učenja.

Sponzorirani članak