KAportal Sjajni glazbenici bespoštednim jam sessionom "zapalili" Radićevu, a mališani je temeljito iscrtali kredama u boji | Karlovački informativni web portal

Sjajni glazbenici bespoštednim jam sessionom “zapalili” Radićevu, a mališani je temeljito iscrtali kredama u boji

Ljetna okupacija Radićeve još je jednom oživjela središnju gradsku ulicu i podsjetila na vremena kada je svakodnevno vrvjela životom. Izuzetno kvalitetna svirka, likovni kutak, poklon-priča, ali i razigrani mališani koji su iscrtali dobar dio Radićeve rezultirali su lijepom i ugodnom večeri za mnogobrojne posjetitelje.

DR Funkster (Tomislav Bišćan) okupio je na jam sessionu zaista sjajnu ekipu. Uz njega na gitari zasvirali su Opatijac sa zagrebačkom adresom i stipendist Berklee glazbene akademije u SAD-u Luka Veselinović na basu, bubnjar Đuro Dobranić (ex Chui, Mangroove…), Karlovčanima dobro poznati i gotovo domaći pijanist Viktor Lipić, vrsni trombonist i dobitnik nagrade za instrumentalista godine Luka Žužić, te trubač Danijel Hršak (Mimika Kolektiv, Elephant Hump…), uz odličnu pjevačicu Vanesu Petrac. Vrući jam session oduševio je posjetitelje, a posebne ovacije dobio je mladi Karlovčanin David Brulja kao human beatbox.

Tijekom cijele večeri na novom likovnom djelu radio je mladi slikar Robert Prpić, a posjetitelji su dobili na poklon i kratku priču “Najbolje ljeto”. Kako je bilo, pogledajte u foto galeriji Gabrijele Prpić.

  • KAportal.hr

  • Odgovori