KAportal Sjajna glazbena avantura i priznanje - mladi karlovački rock bend Tight Grips odradio tri koncerta u Engleskoj! | Karlovački informativni web portal

Sjajna glazbena avantura i priznanje – mladi karlovački rock bend Tight Grips odradio tri koncerta u Engleskoj!

foto: Silvijo Selman

Mladi karlovački rock bend Tight Grips prošle se godine iz glazbene anonimnosti vinuo u sam vrh nezavisne glazbene scene u Hrvatskoj pobjedom na Hrvatskom glazbenom festivalu, najvećem festivalu demo bendova u Hrvatskoj. Svojevrsna kruna priznanja i prilika koje je bend dobio pobjedom na HGF-u dogodila se ovog vikenda, kada su Tight Grips doživjeli vrhunsku glazbenu avanturu – trodnevnu turneju po Engleskoj!

Na poziv MBM Managementa iz Bournemutha, koji između ostalog upravlja karijerom sve probitačnijeg mladog indie banda Xander And The Keys, Karlovčani su od 25. do 27. imali trostruko gostovanje u zemlji koja je oduvijek, kada je rock u pitanju, apsolutni vrh Europe.

Bila su to i tri sasvim različita iskustva, što je dodatno uljepšalo dojam. Prvo je na rasporedu bilo gostovanje na radio postaji HOT uz predstavljanje benda i kratku live svirku. U petak je na red došla tipična engleska klupska svirka u klubu The Grove Tavern u Bournemouthu uz Xander And The Keys, a na kraju sinoć i vrhunac engleske priče – nastup na Lechlade Festivalu u Cotswoldsu, i to u društvu 70-ak bendova i izvođača iz cijelog svijeta, s headlinerima kao što su Hoosiers i Dr. Feelgod.

  • Recimo još kako Tight Grips čine Krešimir Čurić (gitara, vokal), Matija Petrunić (bas) i Dominik Hrgić (bubnjevi).

    KAportal.hr

  • Odgovori