KAportal Sjajan start karlovačkih košarkaša s novim trenerom - na gostovanju u Puli slavili u izuzetno važnom susretu | Karlovački informativni web portal

Sjajan start karlovačkih košarkaša s novim trenerom – na gostovanju u Puli slavili u izuzetno važnom susretu

Zimska stanka najkraća je bila za košarkaše, a karlovački Šanac već je u prvom ispitu nakon kratkog blagdanskog odmora čekao izuzetno važan susret, gostovanje u Puli kod momčadi Pule 1981, trenutačno posljednje na ljestvici Prve lige. Nakon dobrog starta potonuli su i Karlovčani na deseto mjesto pa je pobjeda u ovom ogledu bila iznimno vrijedna. Karlovčani su je i ostvarili, i to pod vodstvom novog trenera – nakon dugogodišnje “vladavine” Branka Bašovića seniorsku momčad preuzeo je Mario Gašparović, dok će popularni Bašo nastaviti voditi mlađe kategorije u klubu.

U Puli su Karlovčani napokon odigrali jednu hrabru i borbenu gostujuću utakmicu i rezultat je stigao. Veći dio susreta rezultat je bio izjednačen uz povremene serije jedne i druge momčadi, da bi košarkaši Šanca Puljane napokon slomili u posljednjoj četvrtini, u kojoj su ih limitirali na samo osam poena i na kraju slavili sa 75:64.

Pod vodstvom trenera Gašparovića za Šanac su u Puli igrali Panjević 9 (8s, 3a), Mileta 16 (10s, 4a), Kraljić 18 (8s, 1a), Češković 12 (3s, 8a), Josipović 13 (4s), Požar 7 (4s, 1a), Škrtić (3s, 1a), Beber, Mataković i Ćosić.

  • Nakon kompletiranog devetog kola Karlovčani su se popeli na osmo mjesto ljestvice, a u sljedećem kolu u Karlovcu dočekuju trećeplasirani Agrodalm.

    KAŠonline 

  • Odgovori