KAportal Vijećnik HDZ-a Danijel Trupković i sin državnog tajnika Goršića pretukli tinejdžera | Karlovački informativni web portal

Vijećnik HDZ-a Danijel Trupković i sin državnog tajnika Goršića pretukli tinejdžera

Danijel Trupković

Sin državnog tajnika u MORH-u Željka Goršića, njegov imenjak, i Danijel Trupković, vijećnik HDZ-a u Županijskoj skupštini Karlovačke županije pretukli su u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu Astralis Marka Jovkovića(18) i nanijeli mu teške tjelesne ozljede, objavio je Jutarnji list. List podsjeća da je Željko Goršić izbačen iz HDZ-a nakon što je sudjelovao u poznatom demoliranju River Puba uz ustaševanje prije dvije godine, dok je Trupković u međuvremenu postao županijski vijećnik.
S pretučenim tinejdžerom novinari Jutarnjeg razgovarli su u Općoj bolnici Karlovac gdje je hospitaliziran sa slomljenim nosom, razbijenom usnom i brojnim hematomima po cijelom tijelu. Prima infuziju i priča prestrašeno.
– U Astralis sam došao s desetak prijatelja i prijateljica. Oko ponoći sam ušao u toalet oprati ruke.Došli su njih trojica ili četvorica. Bez riječi, dobio sam udarac šakom u glavu, pao sam na pod, tukli su me nogama. Pao sam u nesvijest i probudio se u bolnici. Ne znam tko su oni niti zašto su me udarali – ispričao je novinaru Jutarnjeg s Marko. Njegov prijatelj i susjed D.Č. svjedočio je događaju.

Željko Goršić - junior

– Uletjela su ta trojica. Željko Goršić, neki Vogrinc, ne znam mu ime, i Danijel Trupković. Goršić je sve započeo. Rekao je: “Neće mi klinci bljuvati u WC-u”. Udario je Marka šakom u glavu. Ovaj je pao na pod i onda su ga Vogrinc i Goršić počeli tući nogama. Kada je to vidio doletio je Trupković i počeo je i on cipelariti. Vidjeli su da je Marko pao u nesvijest i prestali. Trupković se izgubio negdje u kafiću, a ova dvojica pobjegla su van mimo stola za kojim je sjedilo moje društvo. Potrčali smo za njima da ih zaustavimo dok ne dođe policija. Uletili su u automobil, Citroen Xaru, Goršić je vozio. kada je kreNUO, udario je u jedan parkirani automobil, potom je meni prešao preko noge, te lakše udario jednog prijatelja i dvije prijateljice. Sva sreća da je u tom trenutku došao policijski presretač, jer da nije, ne znam što bi se sve dogodilo – ispričao je D.Č.
Darka Jovkovića, oca pretučenog mladića telefonski je kontaktirao sin državnog tajnika Goršića.
– Ispričao se. Rekao je da bi želio doći u moju kuću i ispričati se obitelji. Rekao sam mu da je u redu što je nazvao, ali da ga ne želim vidjeti. Nedavno mi je u teškoj nesreći poginuo sin tjedan dana nakon što se oženio, ni kriv ni dužan. Ne želim još jednu traumu u obitelji, rekao je otac Darko Jovković za Jutarnji list.

KAportal.hr

 • 29 komentara

  1. Dobro da je bio Goršić sad mogu opet njega izbacit iz HDZ-a a Trupkovića spasit

  2. Ima još jedan zanimljiv detalj o mladeži vladajuće nam stranke i svjetloj budućnosti hrvatskog naroda.
   Vikend je bio baš zanimljiv.

   Sportska – Gibonni
   Promenada – Salsa i latino bend Caiman Verde
   Edison – rock svirka
   Papas – house party

   Mladež HDZ:
   – E stari di ćemo anva?
   – Kaj di ćemo? Na Borlin, u Astralis, bit će cajke!
   – Jeeeee!!!

  3. Pa ovo više i nije neka vijest, ovo prije spada u neku dnevnu kroniku društveno – političkog rada najmladeži.

  4. Sin državnog tajnika je slika i prilika svog oca. Dijete je jednostavno u obitelji naučilo kako se ponašati. I to je to. Sada bi lijepo državni tajnik trebao podnijeti ostavku, no, mi smo banana zemlja.
   Republikanci u Americi su popušili izbore jer se njihova kandidatkinja borila protiv sexa prije braka. A onda su novinari isčeprkali da joj je maloljetna kćerka u drugom stanju. I gotovo, žena je izgubila vjerodostojnost.

  5. Nije ti dobar primjer jer Goršić nikad nije rekao da je protiv premlaćivanja po kafićima

  6. Gospodin Državni tajnik će naravno već danas ponuditi svoj mandat na rasolaganje – kako je to i uobičajeno u uređenoj nam domovini Hrvatskoj !

  7. No, ni ne treba reći. Postoje vrijednosti koje su važne biračima. Npr. zemlja sa nultom tolerancijom na nasilje. A možda se i varam. Možda je biračima važno nasilje?

  8. Kako će se sada ispričavati vrh karlovačkog HDZ-a ?
   Hoće li bagra opet proći s minimalnim kaznama ili čak i bez njih ?
   Ovakve treba strpati u rezervate zajedno s njihovim duhovnim vođama, mentorima. Mentorima zvučnih stranačkih, državničkih i inih titule. Moralnim vertikalama kojima su puna usta Hrvatske, a džepovi naših novaca.

   DOSTA JE!!

  9. šta niko ne može stat na kraj tim balavim sileđijama?

   evo testa za karlovačku policiju i državno odvjetništvo. evo im prilike da dokažu nultu toleranciju na nasilje, i evo prilike sudu da ove balavce pošalje u zatvor, pravi kandidati i za generalnu i za specijalnu prevenciju.

   a balavci sami po sebi opće nisu vrijedni komentiranja. al ono kaj mene iskreno fascinira je to da niko baš niko u hdzu ne shvaća da time što bi oštro sankcionirali jednog balonju (ne samo izbacivanjem iz stranke nego i kaznenim sankcijama) bi dobili neki respekt i odobravanje među biračima. (ne da bi zbog toga imali neko značajno odobravanje, al ono barem malo). al ne! važnije je štitit nekog selaka nego razmišljat o ostatku građana. e to mi nikako nije jasno. jesu li oni toliko glupi i nesvjesni ili su toliko bahati pa misle da su nedodirljivi. u slučaju potonjeg, lokalni izbori će im bit jako hladan tuš

  10. jaco sad da vidimo sta ces napravit a tatica vukelic odi se okupat i ti sa benicem jel imas tolko masti da ti tron pada zivio grad karlovac i gradski ljudi

  11. a na utakmice od naseg karlovca ide lijepi transparent za vukelica sabljarica i mejasica da vide da su u *IZBRISANO*

  12. Pa zapravo to nas ne dira jer mi se ovo čini ko unutarstranački obračun u cajkaškoj/tamburaškoj birtiji na rubu grada. 😛

  13. Da, mogli bi priču preokrenuti na drugu stranu. Odlazeći u taj lokal, klinac je sam kriv što su ga ovi prebili? 😀

  14. Veljac ja sam čula da je D.Č. hadezejac i izdao je stranku samo zato kaj su mu prebili prijatelja koji nije hadezejac.
   Ali tko će ga znati u tim Astralisima, tamo možda i uđeš tek kad pokažeš iskaznicu.

  15. pa zar u ovom gradu nema nitko muda da te barabe dohvati i *IZBRISANO ZBOG POZIVANJA NA NASILJE*, možda bi ih to smjestilo na njihovo mjesto – u mišju rupu

  16. zluce, neće se nikoga ubijati. Ni Boga.

  17. zluce jer takve spodobe idu samo na slabije i u manjem broju.

  18. možda trupkovića za kaznu postave za saborskog zastupnika!?

  19. trupković je bio na ledu ove dane reko njegov šef

  20. šta će sad reći matija perković?da nema pojma o ničem a bio je tamo.a goršića će opet izbaciti iako su ga izbacili samo papirnato jer lik je na svim sastancima i akcijama.a trupković koji je do sad bio u tučnjavama u papasu,aromasu,riveru,turniru na švarči,astralisu i na još par mjesta će reći da je sve laž.kao i to da nije sklon obiteljskom nasilju,a policija je i tu uredovala..kakve su to spodobe i kompleksaši,pa to je strašno !

  21. “Uletjela su ta trojica. Željko Goršić, neki Vogrinc, ne znam mu ime, i Danijel Trupković”

   Vogrinc je Vugrinc koji je u subotu izašao sa uvjetne zbog skoro iste stvari. pretukli su čovjeka izbili mu jaja i vugrinc je dobio 6 mjeseci zatvora, 12 sati nakon izlaska on ponovi istu stvar…. nadam se da će sada dobiti barem godinu dana ali i to bi bilo premalo, njih troje zajedno imaju IQ kao sobna tepmperatura.

   To su naše mlade nade politike :)))))

  22. još je jadnije da ih nesposobnjakovići vučič i jelić ponovo štite.

  23. Dragi sugrađani,ovo nije prvi put da ovaj sastav radi gluposti i da ih se pokriva od strane vladajućih glavešina.Bilo bi lijepo znat šta bi se desilo da su nekog od njihove djece izcipelarili,kažem djece jel sa odraslima ne žele u konflikt jer tu gube.Nisu to naši sugrađani,to su seljačine iz prigradskih naselja,da su normalni građani ne bi stvarali probleme u gradu kao njihovi susjedi.Nadam se da će ih pravosuđe konačno primjereno kaznit bez obzira na njive tatice i mamice,a dobro bi bilo da ih stave blizu Sanadera pa nek mu glume zaštitare u zatvoru

  24. Pa kaj stalno blatite ljude koji žive na selu i u prigradskim naseljima? Jedan s Turnja, a drugi sa Švarče…koliko znam, gradske četvrti…i ko da je bitno, možeš bit seljačina da živiš na Jelačić placu i doktor iz Vukomerića….koje su vam to kategorije…

  25. mislili su valjda na ljudsku karateristiku (seljačine), jer biti seljak nije sramota već je to časno zanimanje, za razliku od ovih debila, koji djeluju samo u masi ili pod zaštitom očeva ili stranke, Trebalo bi ih vidjeti jedan na jedan, sa ravnopravnim protivnikom.

  26. Ponekad su čudni ti odnosi vlasnika i zakupnika. Kafiće i birtije daju u najam, pa i taj koji unajmljuje može dati u podnajam, pa se angažiraju i razni knjigovođe, a u zadnje vrijeme postoje i tzv. porezni savjetnici koji savjetuju ljude kako što jeftinije proći u toj našoj poreznoj zbrci.
   Čovjek kojega poznajemo kao vlasnika Astralisa, već je imao neke lokale u centru grada. Uhodani i poznati kafići. A sama kuća u čijem je prizemlju Astralis, sagrađena je u rekordnom roku (nakon što je srušio staru).
   Za one koji nisu bili tamo, lijepa, velika kuća, isto takva i birtija. Uvijek puna.
   Zaposleno nekoliko konobara. Ono što bi zaključili i mi koji nemamo pojma o ugostiteljstvu, a to je da gazda zarađuje “lepe peneze”!
   A ne daje nikako otkaz u bolnici gdje radi kao šofer!
   Znači, vozi kola hitne pomoći, u smjenama, za kojih 3-4000 kuna mjesečno!
   Možda i nije tema, ustvari, uopće nije, ali, zanimljivo da nitko ne komentira razlog Goršićevog napada na mladog Jovkovića: “Neće meni klinci bljuvati u wc-u!”
   Čiji je ustvari taj Astralis?

  Odgovori