KAportal Sezona grijanja tek je počela a odmah krenuli i problemi - dimnjaci i krovišta gorjeli u Ogulinu, Generalskom Stolu i Slunju | Karlovački informativni web portal

Sezona grijanja tek je počela a odmah krenuli i problemi – dimnjaci i krovišta gorjeli u Ogulinu, Generalskom Stolu i Slunju

Požar dimnjaka – foto ilustracija

Sezona grijanja tek što je počela, a odmah su počeli i problemi s loše održavanim ložištima i dimnjacima. Naime, vatrogasci iz Ogulina, Generalskog Stola i Slunja proteklog su vikenda imali posla upravo jer neodogovorni građani slabo vode računa o dimovodnim kanalima svojih kuća.

JVP Ogulin je na teren izlazio zbog prometne nesreće ali i dojave o dimu iz krovišta, no srećom ovog puta nije bilo potrebe za intervencijom. Vatrogasci DVD-a Generalski Stol gasili su požar dimnjaka, a DVD-a Slunj požar krovišta.

Za razliku od vatrogasaca srećom su nešto manje posla imali policajci. Naime, PU karlovačka u protekla 24 sata na svom području bilježi evidentirana dva kaznena djela, te jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ozlju.

  • Dogodila se samo jedna prometna nesreća koja za posljedicu im tek materijalnu štetu.

    KAportal.hr

  • Odgovori