KAportal SDSS na listi za Županijsku skupštinu zajedno s HNS-om, odabrali kandidate za dogradonačelnika Ogulina i zamjenika župana | Karlovački informativni web portal

SDSS na listi za Županijsku skupštinu zajedno s HNS-om, odabrali kandidate za dogradonačelnika Ogulina i zamjenika župana

– SDSS će na nadolazećim lokalnim izborima uz navedene kandidate imati i liste za izbor članova Gradskog vijeća grada Ogulina i svoje kandidate za članove županijske skupštine Karlovačke županije na zajedničkoj listi s HNS-om Karlovačke županije, priopćili su iz stranke.

Na lokalne izbore ide i ogulinski SDSS i to sa svojim kandidatom za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina iz redova srpske nacionalne manjine. To će biti, javljaju iz stranke, Neven Ivošević, inače potpredsjednik Gradske organizacije SDSS-a grada Ogulina i potpredsjednik Županijske organizacije SDSS-a Karlovačke županije.

U SDSS-u napominju da je Županijska organizacija za zamjenika župana Karlovačke županije iz redova srpske nacionalne manjine kandidirala je Mirka Martinovića, diplomiranog ekonomista iz Vojnića.

KAportal.hr

  • Odgovori