KAportal SDP-ovci "okupirali" Ogulin: Bernardić tvrdi da ima sloge, kritike s prijedlozima dobrodošle, ali unutar stranke | Karlovački informativni web portal

SDP-ovci “okupirali” Ogulin: Bernardić tvrdi da ima sloge, kritike s prijedlozima dobrodošle, ali unutar stranke

– Hrvatska nas treba. U godinu dana 60 tisuća ljudi je napustilo zemlju, nema reformi. Naš plan je usmjeren na investicije i radna mjesta, to uključuje poboljšanje uvjeta rada u Hrvatskoj i plan za mlade koji smo predstavili i koji ćemo provoditi, rekao je danas predsjednik SDP-a Davor Bernardić u Ogulinu gdje je okupio članove Predsjedništva i saborske zastupnike na dvodnevnom team buildingu.

Kako kaže, imaju plan za zaustavljanje iseljavanja, pa je Ogulin kao grad koji je također ugrožen logičan izbor za ovaj sastanak. Ekipa SDP-a s gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem je, kaže Bernardić, preuzela grad i ima zadatak vratiti mu nadu i optimizam.

Na novinarski upit o neslaganjima unutar samog SDP-a Bernardić kaže da sloge itekako ima.

  • – Bit će sloge, tko kaže da nema sloge. Naš zadatak je eorganizacija rada a to uključuje da uvijek možemo jedni drugima sve reći, kritika s prijedlozima je dobrodošla, ali unutar stranke, dodao je Bernardić te priznao da je bilo loše komunikacije, da je prečesto bio u medijima te da nije reagirao na laži i spinove o SDP-u. Na upit tko to širi laži, rekao je- svaki dan netko drugi.

    Na susret u Ogulin po Bernardiću nije došlo tek nekoliko članova koji su se ispričali a i ti će se pridružiti sutra na radnom dijelu sastanka.

    – Mogu izraziti optimizam jer je rejting u siječnju narastao za dva posto, pokazuje da su građani prepoznali dobar smjer. Ovo je dobra prilika na početku godine da se zapitamo je li bilo propusta. Hrvatska treba jak SDP, naš zadatak je odgovornost za Hrvatsku vratiti joj optimizam i šansu koju smo već vraćali. Ova Vlada bez obzira na najave neće nikakve reforme napraviti, do sada nismo vidjeli ništa, ponovio je Bernardić.

    KAportal.hr 

  • Odgovori