KAportal Sarajevska hit predstava "Dame biraju" ponovo gostuje u Karlovcu - petak 31. ožujka u Domu OSRH Zrinski | Karlovački informativni web portal

Sarajevska hit predstava “Dame biraju” ponovo gostuje u Karlovcu – petak 31. ožujka u Domu OSRH Zrinski

Sarajevska HIT predstava ‘Dame biraju’ u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatra po drugi put gostuje u Karlovcu i to u petak 31. ožujka u 20 sati, u Domu HV Zrinski. Predstava je rađena po filmu ”Full Monty” (Skidaj se do kraja”) i zaludila je cijelu Hrvatsku, i puni sva moguća kazališta i dvorane.

Riječ je o beskrajno duhovitoj, zabavnoj i smiješnoj, nepredvidljivoj i napetoj predstavi u kojoj ima mnogo muških razgovora, strahova i ljubavi, a oduševljenje prepune publike širom Hrvatske su i dokaz tome. Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza, poseban začin daju plesne točke, koje u publiku dovode pretežno žene, iako je predstava idealna za oba spola.

Uloge u predstavi ostvaruju Nancy Abdel Sakhi, Davor Sabo, Adnan Goro, Sanjin Arnautović, Emir Fejzić, Enes Salković i Dalibor Brkić. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Lejla Hodžić, a asistentica režije bila je Amra Mehić.

Na Festivalu komedije ‘Gola mesečina’ u Skoplju ova predstava osvojila je dvije nagrade: Nagradu ‘Grand prix’ – za najbolju predstavu Festivala, i nagradu za najbolju režiju predstave koju potpisuje poznati redatelj, glumac i profesor Admir Glamočak. Također, predstava je osvojila dvije nagrade i na Festivalu mladog glumca ‘Zaplet 07′ u Banja Luci: Nagradu za glumca večeri, koju je publika dodijelila Emiru Fejziću, dok je nagrada za najboljeg glumca Festivala, po mišljenju žirija, otišla u ruke Enesa Salkovića. Ansambl predstave osvojio je nagradu “Srebrni zub” na nedavno održanom Festivalu smijeha i komedije u Poreču.

Ulaznice možete nabaviti u Poklon galeriji Mozaik, Tisak mediji, preko interneta na www.ticketshop.hr te sat vremena prije predstave na blagajni Doma HV-a Zrinski.

KAportal.hr

  • Odgovori