KAportal Foginovo danas u znaku salse, plesni film i na Riječnom kinu, a na jazz festivalu koncert posvećen legendarnom Coltraneu | Karlovački informativni web portal

Foginovo danas u znaku salse, plesni film i na Riječnom kinu, a na jazz festivalu koncert posvećen legendarnom Coltraneu

Nakon jučerašnjeg ugodnog otvaranja 11. Međunarodnog etno jazz festivala uz Marka Ramljaka i njegov bend koji su pružili lijep glazbeni užitak publici u atriju Veleučilišta, večeras će na svoje doći ljubitelji legendarnog Johna Coltranea uz koncert “A Love Supreme”, posvećen upravo ovom jazz velemajstoru. Saša Nestorović na saksofonu, Hrvoje Galler na klaviru, Zvonimir Šestak na kontrabasu i Darko Stanojkovski Grappone na bubnjevima, nedavno su “razvalili” publiku na koncertima u Splitu i Zagrebu, a sada će u njihovom nastupu moći uživati i Karlovčani. Lako je moguće da će im se na pozornici pridružiti i domaćin i organizator festivala, Goran Ilić, koji je u Zagrebu gostovao na dvije stvari. Početak koncerta je u 21 sat, a nakon svirke uslijedit će i after party u dvorištu hostela Na putu.

Foginovo je danas, pak, u znaku – salse.

Summer Salsa Party u organizaciji udruge za ples i rekreaciju River Dance pružit će sve brojnijim kupačima, ne samo iz Karlovca, već i brojnim gostima našeg grada, priliku za vruću ljetnu zabavu pokraj predivne Korane.

Animacijska muzika krenut će već od 12 sati, a u 16 sati na platou kod spasilačke kućice počinje Aqua fun animacija. U 17:30, pak, kreću radionice vrućih ritmova za sve zainteresirane, i to potpuno besplatno – prva je na redu salsa, zatim bachata u 18:30, kizomba u 19:30 te još jednom bachata, ali za one već malo iskusnije plesače, u 20:30 sati.

u 21:30 u cijelu subotnju plesnu priču uklopit će se jučer otvoreno Riječno kino uz Karlovačko, u sklopu kojeg svi posjetitelji mogu pogledati film “Divlja salsa” (“Cuban Fury”).

Nakon filma, slijedi plesna zabava do kasno u noć na dva podija, od kojih će jedan biti smješten neposredno uz rijeku.

KAportal.hr

  • Odgovori