KAportal Saša Novak Radulović objavio spot za "Osmijeh", obradu legendarne pjesme Drage Mlinareca | Karlovački informativni web portal

Saša Novak Radulović objavio spot za “Osmijeh”, obradu legendarne pjesme Drage Mlinareca

13221200_1945506545675718_4886986501770746983_oPoznati karlovački glazbenik Saša Novak Radulović, koji se nedavno nakon podulje stanke (od aktivnog sviranja, ali ne i bavljenja glazbom) vratio na scenu, objavio je i prvi spot. Riječ je o obradi legendarne pjesme Drage Mlinareca “Osmijeh”, snimljenoj u postavi Sale & Friends, u kojoj su se našli i Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i Saletova kćer Filia, a kao gosti Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

Pri dovršetku je i snimanje EP-a “minimalKA”, a Sale nije zanemario ni producentski dio posla pa najavljuje suradnju s jednim poznatim kompozitorom čiji će se CD pojaviti u narednih nekoliko mjeseci.

Koristi će imati i mlada KLC scena, jer u sklopu suradnje s HGF festivalom, na kojem je nedavno pobijedio mladi karlovački bend Tight Grips, Sale Novak Radulović planira preko svog OHHO Records promovirati pobjednike na njemačkom tržištu.

  • KAportal.hr

  • Odgovori